Arin tarina

Kuka on Ari Wigelius? Kuljemme arkeamme ja törmäämme ihmisiin. Olen tavannut matkani varrella paljon ihmisiä, jotka luovat käsitystään minusta julkisen kuvan perusteella. Tästä syystä olen kirjoittanut tarinan itsestäni. Lukemalla tarinani, voit ymmärtää minua paremmin. Olen jaotellut tarinani osioihin.

Lapsuus ja nuoruus  ”…Sijoituksessani lastenkotiin oli myös hyvää, koska kasvatukseeni panostettiin ja minusta välitettiin. Kiinnitettiin huomiota kehittymiseeni sosiaalisesti ja panostettiin koulunkäyntiini.…”

Perhe  ” …Lapsien syntymisen myötä menneet ruuhkavuodet ovat kyllä paikoin olleet haastavia, mutta jokaisen päivän valoisin hetki on ollut katsoa omaa lasta silmiin ja tuntea sisällänsä suurta rakkautta. Mahtava ajatus, että lopun elämäni voin olla onnellinen, kun saan seurata ja tukea lasteni kasvua.…”

Politiikka  ”…Koin tiedostavani ongelmia yhteiskunnassa, mutta ay-liikkeessä ei pystynyt niihin tarttumaan. Ylipäätänsä koin tarvitsevani elämääni enemmän konkreettisia tekoja. Pohdin syksyllä 2010 puolueeseen liittymistä ja lopulta liityin Sosialidemokraattiseen puolueeseen 22.11.2010…”

Kulttuuri ” …Tämän johdosta olen päässyt nauttimaan Tampereen kulttuurielämästä paljon viime vuosina. Ehdottomina suosikkeina nostan yllättäen musikaalit…”

Suosittelijat
”Ari on avoin, sanojensa mittainen mies, mies jolla on voimakas tahtotila toimia oikeudenmukaisuuden puolesta ja saada muutosta aikaan. Arilla on kyky omalla esimerkillään saada muut innostumaan ja näin saada vietyä vaikeammatkin projektit kunnialla maaliin.” – Petri Kallio, Tampere

Loppusanat

Haluan kiittää kaikkia läheisiäni ja tukijoita ympäri Suomen, ilman teitä tämä matka politiikassa ei olisi mahdollista. Menneet vuodet ovat kasvattaneet minua ja avartaneet näkemyksiä ihmisten erilaisista tarpeista. Tampere on yksi Suomen vetovoimaisimmista kaupungeista, koen tehtäväni olevani pitää kaikki mukana kasvussa.

Kiitos, kun luit tarinani.

Ari Wigelius, kaupunginvaltuutettu (sd.) Tampere