Ari Wigelius

Minun tarinani

Arin tarina

Ari pienenä.

Kuka on Ari Wigelius? Kuljemme arkeamme ja törmäämme ihmisiin. Olen tavannut matkani varrella paljon ihmisiä, jotka luovat käsitystään minusta julkisen kuvan perusteella. Tästä syystä olen kirjoittanut tarinan itsestäni. Lukemalla tarinani, voit ymmärtää minua paremmin. Olen jaotellut tarinan osioihin.

Lapsuus ja nuoruus  ”…Sijoituksessani lastenkotiin oli myös hyvää, koska kasvatukseeni panostettiin ja minusta välitettiin. Kiinnitettiin huomiota kehittymiseeni sosiaalisesti ja panostettiin koulunkäyntiini.…”

Perhe  ” …Vaikka olenkin ollut syksyn mittaan mukana monissa tapahtumissa ja kokouksissa. Olen huomannut ajattelevani kaikkea muuta, tosin ehkä näissä kaikissa tapahtumissa on myös hyvää. Herätys siihen, että pitäisi entistä enemmän yhteyttä sukulaisiini ja arvostaa elämän pieniä asioita enemmän, ovat tuoneet elämääni paljon hyvää.…”

Työ ja ay-toiminta  ” …Kaikista rankin kokemus minulle vuokratyöntekijänä sattui vuoden 2008 aikana, kun kuulin vuokratyöyritykseltäni palkkani olleen väärä, koulutukseni ansiosta minulle kuuluisi PAM:n palkkataulukon 3. vuoden mukainen korvaus…”

Politiikka  ”…Koin tiedostavani ongelmia yhteiskunnassa, mutta ay-liikkeessä ei pystynyt niihin tarttumaan. Ylipäätänsä koin tarvitsevani elämääni enemmän konkreettisia tekoja. Pohdin syksyllä 2010 puolueeseen liittymistä ja lopulta liityin Sosialidemokraattiseen puolueeseen 22.11.2010…”

Kulttuuri ” …Tämän johdosta olen päässyt nauttimaan Tampereen kulttuurielämästä paljon viime vuosina. Ehdottomina suosikkeina nostan yllättäen musikaalit…”

Arista sanottua  Sivulta löydät matkan varrella tapaamieni ihmisten kommentteja minusta.

 

Loppusanat

Kirjoituksissa avasin ensimmäistä kertaa elämääni julkisesti. Tämä on vapauttaa, tosin ymmärrätte, miksi en ole heti kaikkea kertomassa. Alkuun ajattelin olevani mukana politiikassa vain asiat edellä, sen enempää kertomatta henkilökohtaisesti itsestäni mitään. Syksyn 2013 rankkojen aikojen jälkeen ymmärsin avoimuuden voiman. Moni tarinan lukenut onkin kiitellyt minua rohkeudesta. Oma avoimuuteni on rohkaissut muitakin olemaan oma itsensä. Meillä kaikilla onkin omat tarinamme, niiden kanssa on vain elettävä ja mentävä eteenpäin kohti huomista.

Kiitos, kun luit tarinani.