Ari Wigelius

Suositukset

Mikko Pulkkinen, Turku

”Olen tuntenut Arin pitkältä ajalta ja olen aina arvostanut hänen paloaan tehdä politiikkaa. Isyys on vaikuttanut Ariin todella positiivisesti, sen ansiosta Ari on raudanluja poliitikko isolla p:llä! Arin tapaisia ihmisiä tarvitaan lisää, jotta maailmaa pystytään muuttamaan.

Marko Malezer, Nokia

”Tapasin Arin ensimmäisen kerran TPV:n pelissä ja silloin jo näki, että Ari on persoonanan mukava kaveri ja ahkera työhön paneutuva nuori herra Tampereelta. Ari hoitaa varmasti lupaamansa asiat kunnolla ja luotettavasti. Tampere saisi Arista loistavan valtuutetun, kuka ei pelkää sanoa asiaansa ääneen ja pitävänsä omia puoliaan.”

Sini Karjalainen, Mustasaari

”Olen oppinut tuntemaan Arin tinkimättömänän ay-demarina, joka jaksaa tehdä sinnikkäästi töitä oikeudenmukaisuuden, työntekijöiden oikeuksien ja hyvinvointivaltion puolesta. Arissa yhdistyvät uskallus, hyvä sydän ja vahva tekeminen.

Pia Huikuri, Joensuu

”Ari on rehellinen, suoraselkäinen, sanojensa takana oleva ihminen, jolla on vahva näkemys ja kokemus asioista. Siun napa, ei oo siun maailma vaan näät asiat myös muiden näkökulmasta. Vahva vaikuttaja. Kovina aikoina tarviitan pehmeitä arvoja, siksi mie valihen Arin!”

Marjut Pihonen-Randla, Vantaa

”En yleensä anna suosituksia, kun ne välillä tuntuu tyrkyttämiseltä tai epäaidoilta, mutta Arin kohdalla teen poikkeuksen. Voin rehellisesti Ari Wigeliusta suositella!”

Johanna Modig, Tampere

”Ari on yhdenlainen aurinko. Hymyilevä mies, joka ehkä tarttuu asioihin vanhempien mielestä naiivisti, mutta minusta maailma tarvitsee hänenlaisia ihmisiä. Jotka sanovat epäkohdat ääneen, eikä se jää huomaamatta. Kyynisyys kuuluu konkareille, Arista löytyy nuoren miehen virtaa!”

Heli Koskinen, Helsinki

Haluan kertoa mietteeni Arista Tommy Tabermannia lainaten:

”Jotkut tulevat suorinta tietä, saapuvat tyhjin taskuin. Jotkut ovat kolunneet kaikki polut, tulevat säihkyvin silmin, polvet ruvella, outoja hedelmiä hauraassa säkissään. Niin se ystäväni on, niin se on, että eksymättä et löydä perille.”

Seppo Tuovinen, Tampere

”Tutustuin Ari Wigeliukseen muutama vuosi sitten Laukontorilla Tampereella. Hän oli jakamassa demaripalloja ja esitteitä SDP:n teltalla. Siinä vaihdettiin muutama sana. Siitä ystävyytemme ja tositoveruutemme alkoi ja on jatkunut. Olemme eri sukupolvea, mutta sillä ei ole ollut vaikutusta siihen, miten tulemme juttuun. Päinvastoin. Meille on syntynyt kokemusten jakamisen ja keskustelun kautta henkinen silta sukupolven ylitse. Minua viehätti Arissa heti aatteellisuus. Arissa on synnynnäistä johtajuutta, joka on taottu elämän kovien kokemusten alasimella. Hänellä on näyttöä poliittisesta osaamisesta SDP:n nuorisopolitiikassa ja ay-liikkeessä aina luottamusmiestasoa myöten. Ari haluaa ja uskaltaa puolustaa heikompaa. Keskustelimme kerran Olof Palmesta. Sanoin, että olen yhä ”palmelainen” demokraattinen sosialisti, mitä olin 40 vuotta sitten, kun minusta tuli sosialidemokraatti. – Niin minäkin haluan olla, Ari vastasi.”

Mikko Suomalainen, Helsinki

”Arilla on tekemisen meininkiä, on hän sitten itse ehdolla tai tukemassa jotain toista. Harva tekee yhtä paljon ja laittaa itsensä samassa määrin likoon. Poliittinen toiminta ja ammattiyhdistystoiminta tarvitsevat toinen toisiaan ja nykypäivänä ongelmana tuntuu olevan se, että entistä harvemmalla tuntuu riittävän aikaa ja virtaa molempiin. Arilla on näyttöä osaamisesta molemmalla rintamalla ja toivon yhteistyön jatkuvan tiiviinä jatkossakin. ”

Kari Katajainen, Helsinki

”Ari on huumorintajuinen ja välittävä Duunari, johon on helppo samaistua. Sen takia ettei hän ei ole mikään poliittinen broileri, vaan pikemminkin tekijä kansan syvistä riveistä. Työväenliike tarvitsee lisää Arin kaltaisia aktiiveja, joilla on kokemusta maalaisjärjellä tehtävistä töistä ja pystyvät tuomaan esille epäkohtia, jotka ovat läheisiä monille työelämässä. Arilla hyvä ote aktiivisessa toimimisessa niin ammattiyhdistysliikkeessä, kuin puolueessa ja hän on esimerkki monille. Kaikki demarit kun eivät ole maistereita, joilla pallo hukassa mitä on työelämä tässä hetkessä.”