Podcastit

Kuplan ulkopuolella -podcastissa Jyrki Liikka, Jonna Hietala sekä Ari Wigelius keskustelevat politiikan ilmiöistä ja tapahtumista tamperelaisesta näkövinkkelistä katsottuna. Jaksoja voit kuunnella Spotify:stä ja SoundCloudista. Voit antaa suoraa palautetta kommentoimalla podcastien alustoilla tai ottamalla minuun suoraan yhteyttä.

Jakso 1 Kuuntele: Kuplan Ulkopuolella – Enemmän Puhetta Politiikasta!
“Podcast-sarjan ensimmäinen jakso! Keskustelunaiheitamme ovat mm. koronan tuomat muutokset, tapahtumatuotannon vaikeudet ja solidaarisuus koronan aikana.”

Jakso 2 Kuuntele: Kuplan Ulkopuolella – Enemmän Puhetta Politiikasta!
“Keskustelemme mm. ratikasta, liikenteestä Tampereella ja kuntavaaliehdokkuudesta.”

Tunnelma kuvaa studiolta. Kuvassa Jyrki Liikka, Jonna Hietala ja Ari Wigelius.

Jakso 3 Kuuntele: Kuplan Ulkopuolella – Enemmän Puhetta Politiikasta!
Väitteitämme ovat mm. “Some on täynnä naisvihaa!” ja “Poliitikot käyvät ylikierroksilla, sillä kuntavaalit lähestyvät!”

Jakso 4 Kuuntele: Kuplan Ulkopuolella – Enemmän Puhetta Politiikasta!
Väitteitämme ovat mm. “Naisten ja miesten pukeutumisessa on eri säännöt!”, “Kuuden tunnin työpäivä on utopiaa!” ja “Miten voi olla niin vaikea ymmärtää, että virus leviää kun juopotellaan!”

Jakso 5 Kuuntele: Kuplan Ulkopuolella – Enemmän Puhetta Politiikasta!
Väitämme, että “Tarvitaan vain rohkeita ihmisiä! Mitä on rohkeus politiikassa?”, “Vaikuttaminen ei kiinnosta nuoria!” ja “Populismi vie mielenkiinnon politiikasta!”

Jakso 6 Kuuntele: Kuplan Ulkopuolella – Enemmän Puhetta Politiikasta!
Tässä jaksossa puntaroimme kuntavaalien ennakkoasetelmia ja ennustamme, miten Tampereen valtuustopaikat jakautuvat.

Podcastien tekeminen on ollut mukavaa, varsinkin näin hyvällä porukalla.

Jakso 7 Kuuntele: Kuplan Ulkopuolella – Enemmän Puhetta Politiikasta!
Väitteitämme ovat “investointikeskustelu vie väärille urille!”, “Täytyy keksiä uusia verotuskohteita! Joskus on Britanniassa ollut mm. hattuvero ja ikkunavero!” ja “Uros Live -areena tuo työmahdollisuuksia ja tarjoaa lapsille sekä nuorille parempia harjoitusaikoja!”

Jakso 8 Kuuntele: Kuplan Ulkopuolella – Enemmän Puhetta Politiikasta!
Väitämme: “Ihmisten tulisi kiinnostua enemmän politiikasta!”, “Osa ihmisistä kokee, että heitä ei kuunnella tai arvosteta!” ja “Kaupunki ei osaa puuttua koulukiusaamiseen! “

Jakso 9 Kuuntele: Kuplan Ulkopuolella – Enemmän Puhetta Politiikasta!
Tässä jaksossa pohdimme sitä, millainen on hyvä kuntavaaliehdokas.

Jakso 10 Kuuntele: Kuplan Ulkopuolella – Enemmän Puhetta Politiikasta!
Pormestariehdokkuuden pohdiskelua ja joulukuusivarkaiden selityksiä.

Olen aloittanut podcastien tekemisen vuoden 2020 alussa, kun meidän valtuustoryhmän tiedottaja Jyrki Liikka heitti ideaa esille tammikuun ryhmäkokouksessa. Olin sattumalta aloittanut kuuntelemaan podcasteja enemmänkin syksyn 2019 aikana ja tajusin samantien tämän potentiaalin. Ääntä voi kuunnella missä vain, kun se itselle parhaiten sopii! Kesällä pohdimme uuden podcast-sarjan tekemistä omalla porukalla.

Ensimmäinen valtuustopodcast

13.3.2020 Käytiin meidän Tampereen demariryhmän tiedottaja Jyrkin Liikan kanssa puhumassa maaliskuun valtuustonkokouksesta. Maaliskuun Tampereen kaupunginvaltuuston esityslistan näet tästä.
Kuuntele podcast tästä

Toinen podcast

Käytiin 10.3.2020 äänittämässä ajatuksiamme demareiden valtuusto-podcastiin kaupunginvaltuutettu Inna Rokosan ja demariryhmän tiedottaja Jyrkin Liikan kanssa. Kuuntele podcast tästä

Ensimmäinen podcast!

18.2.2020 Käytiin keskustelemassa Tampereen demarinuorten pj:n Outi Mikkolan sekä Tampereen demariryhmän tiedottaja Jyrki Liikan kanssa valtuustoaloitteista. Kuuntele podcast tästä.