Ari Wigelius

Eduskuntavaalit 2015

Miksi olen Ahosen matkassa?

Aluksi täytyy palata ajassa taaksepäin kevääseen 2013, kun Jussi pyysi minua hänen vaalipäälliköksi eduskuntavaaleihin 2015. Pyyntö tuli minulle yllättäen, en ollut ajatellut tulevia eduskuntavaaleja yhtään. Keskustelujen ja harkinnan jälkeen koin, että näin pystyn auttamaan tulevissa vaaleissa puoluettani. Tässä on nimittäin avain syyhyn, miksi suosittelen sinua äänestämään Jussia; hän ei ole ehdolla itsensä takia. Olen samasta syystä mukana puoluetoiminnassa, kukaan ihminen ei ole yksin kykenevä muuttamaan suuntaa, mutta yhdessä pystymme vaikka mihin. Nykyisinä itsekeskeisinä aikoina on mahtavaa olla porukassa, joka ajattelee asioita yhdessä ja lähtee myös muuttamaan niitä konkreettisesti.

Nyt olemme tehneet kampanjaa puolentoista vuoden ajan. Olemme tehneet kaksi kesäkampanjaa ympäri Pirkanmaata, joissa olemme tavanneet satoja ihmisiä ympäri Pirkanmaan. Olemme olleet aktiivisesti vaikuttamassa moniin eri kysymyksiin, kuten nuorille lisää kesätöitä tai kun keräsimme vähäosaisille lapsiperheille joululahjoja viime jouluna. Olemme tehneet mielenosoituksia pätkätyöntekijöiden puolesta, niin Tampereen Keskustorilla kuin Lielahden Citymarketin edessä Tuija Hanhisalon puolesta.

90

 

 

 

 

 

 

 

Puoluekokouksessa keväällä 2014 Seinäjoella pystyimme vaikuttamaan puolueen poliittisiin linjauksiin, mistä saimme uutta virtaa jatkaa aktiivista kampanjaamme. Asioita pystyy muuttamaan tiiviillä yhteistyöllä. Tarvitaan ihmisten kuulemista, aktiivista vaikuttamista asioiden puolesta ja politiikassa todellista vaikuttamista. Ei sanahelinää lehtien palstoilla, vaan todellista vaikuttamista vallan ytimessä.

Tulevana vaalikautena 2015 – 2019 kansanedustajat joutuvat tiukkojen päätöksien eteen, kun puntaroidaan leikkauksien ja veronkevennyksien kanssa. Tekemällään työllä tulee elää, etuuksia ei tule leikata samalla, kun käyttömaksuja korotetaan joka puolella. Jokaisen suomalaisen tulee kiristää tulevina vuosina talouden menojaan, mutta kiristysten tulee tapahtuma oikeudenmukaisesti. Niiltä otetaan enemmän, joilla siihen on varaa. Nämä asiat ovat olleet meidän kampanjassa esillä, näiden asioiden takana seisomme yhtenä rintamana.

Äänestämällä Jussi-Pekka Ahosta eduskuntavaaleissa et äänestä vain häntä, vaan tuhansia ihmisiä, jotka ajattelevat samoin. Ahonen ei ole yksin, meitä on monia hänen takanaan. Aktiivisen vaikuttamisen, tekojen ja tulevaisuuden vuoksi palkansaajien ja perheiden tulee äänestää Jussi-Pekka Ahosta tulevissa eduskuntavaaleissa Pirkanmaalla.

#Ahosenmatkaan #SiksiSDP

Ari Wigelius, Tampere
vaalipäällikkö
0408319007

ari.wigelius@gmail.com

Jussi-Pekka Ahosen kotisivut www.jussiahonen.fi ja Facebook-sivut