Ari Wigelius

Etusivu

Ari Wigelius – Vaikuttamalla välität


Olen 30-vuotias tamperelainen Tammelasta. Olen Tampereen Sosialidemokraattisen Toveriseuran jäsen, toimin yhdistyksen sihteerinä ja johtokunnan jäsenenä. Lisäksi toimin Pirkanmaan SAK Nuorten toimintaryhmän vetäjänä ja SAK:n Tampereen paikallisjärjestön hallituksen asiantuntijajäsenenä. Olen siis ay-aktiivi ja puolueaktiivi, mutta kyllä elämääni mahtuu paljon muutakin. Tarkemman henkilöesittelyn minusta voi lukea Minun tarinani
– osiosta, missä valoitan elämääni melko laajasti kuuden eri osion turvin. Kerron tarinani avoimesti ja suoraan, sekä voit lukea kommentteja minusta muilta ihmisiltä.

Miksi olen mukana politiikassa ja ay-toiminnassa? Haluan puolustaa tavallista ihmistä, olla heidän kilpenään. Ay-aktiivina olen huomannut, ettei esimerkiksi kaupan kassalla työskentelevä yksinhuoltaja uskalla sanoa epäreilua kohtaloa vastaan. He tarvitsevat yhteiskunnassa äänen ja pyrin siihen parhaani mukaan pyrkimään. Haluan myös tuoda yhdistyksiin ja järjestöihin uusia nuoria aktiiveja mukaan toimintaan. Meidän täytyy miettiä myös huomista ja meidän lapsiamme, emme voi tehdä heille karhunpalvelusta ja antaa hyvinvointiyhteiskunnan romahtaa. Sosialidemokraatit ovat puolustamassa meitä, mutta me tarvitsemme myös teitä. Yksikään päättäjä ei saa aikaiseksi yksin mitään, siihen me tarvitsemme joukkovoimaa taakse.

Tule mukaan rohkeasti vaikuttamaan meille niin rakkaassa Suomessa. Se on yllättävän helppoa, kunhan teemme sen yhdessä ja yhteistyössä muiden tahojen kanssa. Suomi on demokraattinen maa, missä meillä on mahdollisuus vaikuttaa suoraan päätöksentekoon. Ota yhteyttä minuun, mikäli haluat vaikuttaa Tampereella tai muualla Suomessa.